PROJEKTI

Odjeci projekta UNISON (KA220-YOU-50275C58) u ŠLU

Skola likovnih umjetnosti Split, grafički vizual pročelja školske zgrade

Zahvaljujući izvrsnom partnerstvu Centra izvrsnosti SDŽ s makedonskom udrugom Scientia Nova Association suradnici smo u jednom potpuno drugačijem projektu od dosadašnjih. Projekt UNISON (KA220-YOU-50275C58) namijenjen je potencijalno darovitim učenicima u umjetničkom području, a nositelj projekta je udruga mladih kreativaca s Azora- Musiquim - Associação Musicoteatral dos Açores 

Vrijeme provedeno u kreativnim aktivnostima pomaže u poboljšanju kognitivnih vještina, potičući maštu i pružajući kanal za izražavanje. Već duže vrijeme stvaramo preduvjete kako bismo i u tom području omogućili mladima u našoj županiji dodatne aktivnosti.

Projektne aktivnosti organiziramo u našoj partnerskoj ustanovi Škola likovnih umjetnosti u Splitu, a u umjetničkim aktivnostima su uključeni i stručni suradnici iz ŠLU. Već ovaj tjedan organiziramo projektni sastanak koji uključuje razne aktivnosti, među kojima su radionice s umjetnicima te radionica "Javni govor za aktivne građane" za trenere i umjetnike.

Sudionici projekta naučit će kako poboljšati javni nastup i kako steći samopouzdanje pred publikom, kako analizirati govor pomoću anotacije te kako kroz govorništvo i umjetnost povezati prošlost, sadašnjost i budućnost.

Također, sudionici će naučiti kako dotjerati ton, kako biti učinkovit kroz promjenu visine tona te kako dotjerati i biti učinkovit kroz naglasak i promjenu tempa, uz još mnogo korisnih i zanimljivih stvari..

Iako vrijeme u Splitu nije idealno, bilo je vremena i za razgledavanje Splita koje smo organizirali za naše partnere iz Portugala i Makedonije.

Lokacija i kontakt podaci

Škola likovnih umjetnosti
Fausta Vrančića 17, 21000 Split

IBAN Škole HR0224840081102095204